Ohjeita ePassilla, Smartumilla, Eazybreakilla ja Edenredillä maksamiseen

By tammikuu 21, 2021 Uutiset

Kuntokeskus Pyramidille käyvät maksuvälineeksi kaikki edellä mainitut työnantajan tarjoamat liikuntaedut seteleinä, korttimaksuna, sekä mobiilimaksuna. Huomioithan näitä hyödyntäessäsi seuraavat asiat maksusi yhteydessä:

 

  1. Voit maksaa avoimen summan. Esimerkki: kuukausihintasi Pyramidilla on 39,90€/kk, ja sinulla on liikuntasaldoa tililläsi 50,20€. Maksaessasi meille tuon koko summan 50,20€, riittää summa hyvittämään yhden kokonaisen kuukauden, ja seuraavalle kuukaudelle 10,30€. Seuraavan kerran sinulta laskutetaan siis 29,60€.

 

  1. Voit maksaa kuukausia ennakkoon. On mahdollista maksaa osa kuukaudesta, yksi kuukausi, tai useita kuukausia ennakkoon. Tällöin laskua ei lähetetä, tai siitä lähetetään ainoastaan jäljelle jäävä osuus.

 

Esimerkki 1: seuraavan laskusi eräpäivä on 1.9. Laskuilla on aina 14 vuorokautta maksuaikaa, eli lasku lähetetään sinulle viimeistään 18.8. Voit maksaa kyseisen kuukauden ennakkoon ennen tuota 18.8, jolloin syyskuu merkitään maksetuksi, eikä laskua muodostu.

Esimerkki 2. Jos kuukausihintasi on 39,90€ ja haluat maksaa 20€ ennakkoon, sinulle lähetetään lasku loppusummasta 19,90€ eräpäivällä 1.9.

Esimerkki 3: kuukausihintasi on 39,90€ ja sinulla on liikuntarahasaldoa 200€, ja käytät sen kaiken 10.8. Laskuja hyvitetään seuraavasti:
syyskuu 39,90€

lokakuu 39,90€

marraskuu 39,90€

joulukuu 39,90€

tammikuu 39,90€

helmikuu 0,50€  ->  seuraavan laskusi eräpäivä on 1.2, summalla 39,40€.

 

  1. Maksut tulee aina suorittaa eräpäivään mennessä. Jos laskun eräpäivä on jo umpeutunut etkä ole suorittanut maksua, olethan yhteydessä henkilökuntaamme tai Ropo Capitaliin maksuehdoista. Mikäli saat kirjeitse maksumuistutuksen, tulee sinun maksaa viivästymisestä aiheutuneet kulut.

 

Lisäohjeita maksamiseen asiakkaille, jotka maksavat mobiilimaksuja etänä:

 

  1. Mikäli maksat mobiilimaksuna etänä, sinun tulee ilmoittaa meille maksun kohdistamisesta, jos haluat maksaa jo saamasi laskun liikuntarahalla.

Esimerkki: olet vastaanottanut laskun eräpäivällä 1.9, ja haluat maksaa saamasi laskun mobiilisella liikuntarahalla etänä. Voit suorittaa maksun, jonka jälkeen riittää, että laitat sähköpostiviestin (info@pyramidi.fi) sisältäen tiedon maksustasi ja jonkin tiedon laskustasi. Tieto voi olla laskunumero, viitenumero, tai kuukausi. Smartum- mobiilin käyttäjillä on mahdollisuus kirjoittaa maksuun viesti, ja tiedon voi liittää maksun yhteyteen.

 

  1. Mikäli maksat mobiilimaksun etänä ilman ilmoitustasi maksun kohdistamisesta avoimelle, saamallesi laskulle, maksu hyvitetään aina tuleville kuukausille. Tällä vältämme tuplamaksut laskuille. Mobiilisten etämaksujen maksuvaiheessa henkilökuntamme ei tiedä mille kuukaudelle maksu on ajateltu kohdistaa, ellei ilmoitusta ole erikseen tehty asiakkaan toimesta. Henkilökuntamme kirjaa manuaalisesti liikuntarahamaksut laskutukseen, eivätkä ne välity automaattisesti laskutusjärjestelmiimme tai Ropo Capitalille.

 

  1. Ilmoitamme aina sähköpostitse maksajalle mobiilimaksun saapumisesta ja maksun sijoittumisesta laskutukseen. Tarkkailethan siis sähköpostiasi maksusi jälkeen.

 

Jos käyt maksamassa liikuntarahallasi Leväsen tai Vuorelan vastaanotossa, voimme keskustella paikan päällä mihin laskuusi haluat maksun kohdistaa ja kuinka maksusi sijoittuu.