Muutos ryhmäliikunnassa korona-aikana

By maaliskuu 22, 2021 Uutiset

Koronatilanteen vallitessa edelleen, sekä Leväsellä että Vuorelassa järjestettävien ryhmäliikuntatuntien osalta siirrytään viikolta 13 alkaen täysin virtuaalitunteihin.
Muutoksella haluamme varmistaa ryhmäliikunnan jatkuvuuden keskuksissamme, ja tarjota asiakkaillemme enemmän tunteja viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan. Ryhmätuntien lisääminen mahdollistaa turvallisemman ja väljemmän jumppaamisen, ja kattava määrä tunteja helpottaa jokaisen halukkaan pääsemisen ryhmäliikuntatunneillemme ilman ruuhkapiikkejä. Tuntitarjonta pysyy monipuolisena (lihaskuntotunnit, sykettä nostattavat tunnit, kehonhuolto jne.), ja ohjaus on suomenkielinen.
Vuorelassa virtuaalilaitteisto on jo olemassa, ja tunneilla on mahdollista käydä jo nyt. Leväselle sama laitteisto asennetaan viikolle 13 mennessä. Paikat varataan jumppiin vanhaan tapaan varausjärjestelmästä käyttäjätunnuksilla (tuntikalenteri julkaistaan Leväselle laitteiston asennuksen jälkeen). Tunnit järjestetään siis edelleen keskusten ryhmäliikuntasaleissa valkokankaan avulla.

Muu käytännön ohjeistus tulee näkyviin keskuksiimme, ja henkilökuntamme on apuna kysymysten ilmaantuessa.

 

Treeni-iloa kevääseen! 🙂