KUNTOKESKUS PYRAMIDI AVAA KOLMANNEN KUNTOKESKUKSENSA! (+ohjeita asiakkaille)

By marraskuu 6, 2020 Uutiset

Kuntokeskus Pyramidin toiminta laajenee kolmanteen kuntokeskukseensa marraskuun 6. päivä alkaen osoitteessa Vänrikintie 4, 70910 Vuorela. Asiakaspalvelu palvelee numerossa 044-9850912.

Ohjeistus entisen Fit Vuorelan asiakkaille:

Kuntokeskus Pyramidille liittyvät asiakkaat voivat käydä veloituksetta treenaamassa Fit Vuorelan, uuden Kuntokeskus Pyramidin tiloissa marraskuun ajan vanhalla avainlätkällä. Huomaathan, että kaikki laskutus- ja jäsentapahtumat Fit Vuorelan ajalta eivät kuulu Kuntokeskus Pyramidi Oy:lle, emmekä ole niiden ajantasaisuudesta vastuussa. Fit Vuorelan voimassa olevat asiakkuudet ja kulkulätkät eivät toimi enää 1.12.2020 alkaen.

Asiakkaita informoidaan Kuntokeskus Pyramidin käytännön asioista mahdollisimman nopeasti, kun muutokset saadaan käytäntöön. Tiedustelut voit laittaa osoitteeseen info@pyramidi.fi. Vuorelan asiakaspalvelu palvelee numerossa 044-9850912 ma-to klo 16-20 ja pe klo 14-18. Luethan myös huolella kotisivumme läpi, sivulta löydät vastaukset useimpaan yleisesti askarruttavaan kysymykseen. Asiakaspalvelu palvelee Leväsellä ma-to klo 16-20 ja pe klo 14-18. Tällä ajalla vastaamme tiedusteluihin saapumisjärjestyksessä.

Kuntokeskus Pyramidi Oy:n aloittaessa toimintansa entisen Fit Vuorelan tiloissa 1.12.2020 alkaen, voivat vanhan Fit Vuorelan asiakkaat liittyä Kuntokeskus Pyramidin asiakkaiksi. Asiakastiedot eivät siirry Kuntokeskus Pyramidin tietoon Fit Vuorelalta.

Kuntokeskus Pyramidin asiakkuustyypit entisen Fit Vuorelan asiakkaille ovat seuraavat:

Kuukausijäsenyys 39,90€/kk

  • Sisältää käyttöoikeuden kaikkiin kolmeen kuntokeskukseemme 1.12.2020 alkaen:
  • Pyramidi 24/7 Kuopion keskustassa on käytössä asiakkaille vuorokauden ympäri, sisältää kuntosalin. Sekä Leväsen, että Vuorelan toimipisteet ovat käytössä tulevalla jäsenkortilla klo 05-24, sisältää kuntosalit ja ryhmäliikunnat.
  • Kuukausiasiakkuus on toistaiseksi voimassa oleva, kalenterikuukauden irtisanomisajalla.
  • Lasku lähetetään sähköpostitse, tai e-laskuna verkkopankkiin. Laskutus kuukausittain ennakkomaksuna

Vuosijäsenyys 449€/v

  • Sisältää samat oikeudet kuin kuukausiasiakkuus
  • Voimassa 12kk liittymishetkestä
  • Maksetaan ennakkoon

10x- kortti 89€

  • Sisältää oikeudet kaikkiin keskuksiin, kuntosalille ja ryhmäliikuntaan
  • Voimassa ostohetkestä 12kk

Kertakäynti 14€

  • Voidaan hyödyntää kaikissa keskuksissa kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntaan

Opiskelija-, eläkeläis- tai esimerkiksi varusmieshintoja ei ole erikseen, kaikille hinnat ovat samat. Sopimusehtomme voit lukea täältä: https://pyramidi.fi/sopimusehdot/

Liittyminen asiakkaaksi ei vielä onnistu nettisivujemme kautta. Voit siis halutessasi ilmoittaa liittyväsi 1.12.2020 alkaen Kuntokeskus Pyramidin asiakkaaksi osoitteeseen info@pyramidi.fi. Lähetä ilmoituksesi yhteyteen seuraavat henkilötietosi (Huom! Vaaditut tiedot ovat pakollisia):

Etu- ja sukunimesi

Syntymäaikasi

Sähköpostiosoitteesi

Puhelinnumerosi

Osoitteesi

Voit jättää tietosi myös kuntokeskuksesta löytyvillä yhteystietolomakkeilla.

 

HUOM!

Nykyisten Leväsen asiakkaiden asiakkuudet laajennetaan Vuorelan toimipisteelle 1.12.2020 alkaen.

 

Tervetuloa Kuntokeskus Pyramidille!