Jenna Häkkinen

FAF Personal Trainer

Jenna Häkkinen

Puhelin: 0405223300
Sähköposti: ptjennahakkinen@gmail.com
Sosiaalinen media: ig @jennahakkinen

Olen Jenna Häkkinen, Kuntokeskus Pyramidin personal trainer.

Rempseän ja rennon savolaisluonteeni lisäksi minulla on vankka menneisyys liikunnan parissa 10-vuoden lentopallo uralta, jonka kautta päädyin nykyiseen ammattiini ja intohimooni kuntosaleiluun. Salihommat olen aloittanut ensin lajia tukevana harjoitteluna, kunnes kävikin niin että siitä tuli ykkös prioriteetti.

Omaa harjoitteluani toteutan tavoitteellisesti pilke silmäkulmassa kuitenkaan elämää liian totisesti ottamatta ja liikunnasta nauttien. Koulutukseltani olen FAF-gym instructor ja FAF-personal trainer. Yksilövalmennuksen lisäksi minua näkee Pyramidilla asiakaspalvelun puolella sekä voimaa vanhuuteen ryhmän parissa Vuorelassa.

Vapaa-aikani kuluu useimmiten syöden, nukkuen ja jumpaten. Olen kunnianhimoinen ja utelias oppimaan uusia asioita, joita pyrin hyödyntämään omassa valmennuksessani. Tämän myötä on tullut testattua itse paljon erilaisia ruokavalioita ja treeniohjelmia. Uskonkin, että tämän oman kokemuksen myötä löydän myös sinulle sopivat vaihtoehdot juuri sinun tavoitteiden saavuttamiseksi.

Valmentajana olen tsemppaava ja läsnäoleva, mutta myös vaativa. Minulle on tärkeää huomioida kokonaisvaltainen hyvinvointi, eli tasapaino levon, ravitsemuksen ja liikunnan välillä, mikä johtaa optimaaliseen kehitykseen kohti tavoitettasi. Pyrin kuitenkin aina tekemään valmennusta liikunnan ilon kautta ja väittäisin jopa, että minun seurassani ei tule tylsää, eikä tämä hymy hyydy sateisimmillakaan säillä! Minulle on tärkeää, että asiakkaani saavat valmennuksesta kokemuksen itseensä ja omaan elämänlaatuun panostamisesta sekä positiivista virtaa jokapäiväiseen arkeen.

Otathan rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

Palvelut:

  • Personal Training
  • Ravintoneuvonta
  • Kuntotestaus