Kuntokeskus Pyramidi

Lue viimeisimmät artikkelit

Etsimme Kuntokeskus Pyramidille hyvällä asenteella varustettua innostavaa Personal traineria!?

Jos olet mielestäsi etsimämme yrittäjähenkinen PT, laita ihmeessä meidän suuntaan hakemus tulemaan. Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.?
ℹKysy lisätietoja tai mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi ? [email protected]

Tervetuloa Pyramidille polkemaan laadukkailla ja monipuolisilla Matrix CXP -sisäpyörillä! ??

?Kuntokeskus Pyramidilta löytyy nyt markkinoiden parhaat MATRIX INDOOR CYCLE CXP -sisäpyörät. Nämä laadukkaat ja monipuoliset sisäpyörät edistävät spinning -tyyppisen harjoittelun huippuunsa. Intuitiivisen kosketusnäytön värit antavat välittömän visuaalisen palautteen ja innostavat harjoittelemaan tavoitteesi mukaisesti. Matrix CXP-sisäpyörässä on opastava näyttö, monipuoliset harjoitusohjelmat, magneettinen vastus ja optimoitu ergonomia.?
Näet virtuaalituntien aikataulut ryhmäliikuntakalenterista täältä ➡ https://pyramidi.fi/ryhmaliikuntakalenteri
Aseta säädöt mieluiseksesi ja hyppään mukaan tehokkaan Matrix CXP -pyörän kyytiin Pyramidilla Leväsen toimipisteessä!
? Oppipojankuja 3, 70780 Kuopio
Meillä treenaat ilmaiseksi, jos kavereita riittää. ?? Jos ystäväsi liittyy Kuntokeskus Pyramidin jäseneksi sinun suosittelemanasi, saat 1 kk ilmaiset treenit.
Jäsenyyden voi hankkia osoitteesta www.pyramidi.fi ? tai paikan päällä Kuntokeskus Pyramidi Leväsen ja Vuorelan asiakaspalvelusta aukioloaikojen puitteessa.
Ilmoita liittymisesi yhteydessä, kenen ystäväsi suosittelemana liityit. Voi ilmoittaa joko suoraan asiakaspalveluun tai sähköpostitse ? [email protected] | [email protected]

ETKÖ OLE VIELÄ JÄSEN?

Tilaa jäsenyys tästä